Katten tips

Voordat je een kat koopt

Bij katvitaal hebben we gekeken wat nu de beste katten tips van het moment zijn. En daaruit kwamen de volgende tips:

Tip 1:

Katten zijn inderdaad van nature onafhankelijk, maar ze kunnen niet goed voor zichzelf zorgen. Bedenk daarom eerst wat voor soort kat je wilt hebben. Hoe druk je bent en de hoeveelheid tijd die je thuis doorbrengt, zal bepalen welk soort kat je zou moeten krijgen – erg drukke mensen vinden het misschien moeilijk om de tijd te vinden voor een kat die veel verzorging en aandacht nodig heeft, vooral de hoogst gepaste katten intelligente en actieve katten. Maar er zijn katten die ideaal zijn voor de werkende levensstijl.

Tip 2:

Wat als uw omstandigheden veranderen na de adoptie? Of als u lange dagen werkt en toch een vriendelijk gezicht wilt om u aan het einde van de dag aan de deur te begroeten? Het adopteren van een buddy voor de kat om mee te spelen kan een uitstekende oplossing zijn.

Tip 3:

Heeft u allergieën? Als u lijdt aan ernstige allergische reacties, overweeg dan uzelf te testen op kattenallergieën voordat u een kat mee naar huis neemt. Sommige mensen met allergieën passen zich misschien aan hun eigen huisdier aan, maar zijn nog steeds allergisch voor andere katten. Een veilige gok is om een ​​kat te kiezen met weinig allergenen. Raadpleeg uw dierenarts, boeken of dierenasielmedewerkers voor suggesties.

Tip 4:

Neem voordat u uw kat mee naar huis neemt een controle en immunisaties. Plan het ook in om te worden gecastreerd zodra de leeftijd dit toelaat. Dit kan het verschil betekenen tussen een gezonde en gelukkige kat, en een ellendige kat die zich een weg door de ramen probeert te klauwen of uw meubels sproeit.

Tip 5:

Koop een goede kattenbak en kattenbakvulling van hoge kwaliteit. Een ingesloten kattenbak kan u en uw kat meer privacy bieden en het klonteren van afval is gemakkelijker te onderhouden. Houd de doos schoon, voor het comfort van uw kat en uw neus. Zorg er ook voor dat u goed uitgebalanceerd, op leeftijd afgestemd voedsel voor uw kat koopt. Vraag uw dierenarts, de vertegenwoordigers bij uw plaatselijke dierenwinkel of neem een ​​kijkje bij “Smart Shopping for Cat Food” voor advies.

Tip 6:

Katten vinden het heerlijk om te spelen. Speelgoedmuizen, touwtjes, veren en zelfs lege dozen zorgen voor veel amusement. Speelgoed hoeft niet duur te zijn (ze kunnen zelfs zelfgemaakt zijn), maar zorg ervoor dat er genoeg is om je kat blij, actief en mentaal bezig te houden.

Tip 7:

Als u niet wilt dat uw bank wordt verscheurd of dat uw nieuwe bank wordt verpest, investeer dan in een krabpaal.

 

Tip 8:

kattensnoepjes zijn uitstekende hulpmiddelen voor omkoping en training van katten.

 

Tip 9:

Krijg een huisdierenverzekering. We hopen dat je het niet nodig hebt, maar zoals altijd zeggen ze: “Het is beter om veilig te zijn dan sorry.” Zo’n verzekering kun je via diversen sites zoals dierenverzekering.online gemakkelijk vergelijken. En zo de verzekering afsluiten die het beste bij jou past.

 

Tip 10:

Als het een kitten is dat je mee naar huis neemt, zorg dan dat je vroeg begint met een verzorgingsroutine. Zwemmen, borstelen en trimmen van klauwen zal een evenement zijn om naar uit te kijken, in plaats van iets om te vrezen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *