Dierenverzekering

Dierenverzekering vergelijken

Update 2021: Een huisdier wordt vaak gezien als een leuk gezelschap en leuk om erbij te hebben naast het normale gezinsleven. Dat is ook zeker waar, want een huisdier kan heel erg veel liefde en gezelligheid met zich meebrengen. Maar waar veel mensen geen rekening mee lijken te houden is het feit dat een huisdier ook geld kost. Hierbij kun je denken aan de voeding, de verzorging, maar natuurlijk ook dierenartskosten kunnen zich opstapelen.


Dierenverzekering kat

Het is verstandig om te voorkomen dat je voor onvoorziene kosten komt te staan, dus raden wij het aan om een verzekering af te sluiten indien je een kat hebt. Op diverse websites kun je een dierenverzekering vergelijken. Hierbij kun je aangeven welke kosten je graag gedekt zou willen hebben. Bij de meeste basisverzekeringen wordt het jaarlijkse consult en ook entingen vergoed.

Daarnaast kun je ook extra behandelingen onder de verzekering laten vallen. Op de website van Petplan kun je diverse pakketten met elkaar vergelijken.

Je kunt deze dierenverzekering vergelijken door alle basisgegevens in te vullen. Hierbij kost de basisverzekering €12,38 per maand, waarbij een maximale vergoeding geldt van €3000,-. Hierbij wordt het consult vergoed, alle noodzakelijke behandelingen en operaties en alle chirurgischebehandelingen aan heupen en ellebogen. Bij het pluspakket worden ook gebitsbehandelingen vergoed, daarnaast vallen ook MRI-scans CT-scans en hulpmiddelen hieronder. Mogelijk wordt hierbij ook sterilisatie en castratie vergoed. De totale dekking hierbij is op jaarbasis €4000,-. Het duurste pakket vergoed op jaarbasis dierenartskosten tot maximaal €5000,- en deze vergoed ook preventieve zorg.

Heb je een pakket gekozen, dan kun je voor een klein bedrag extra per maand ook chemo-therapie en crematie voor je kat verzekeren. Ook moet je aangeven hoeveel eigen risico je maximaal wilt betalen. Hierbij kun je kiezen uit €100 eigen risico, waarbij je 15% korting op de premie krijgt, of een eigen risico van €250 euro, waarbij je 25% korting op de premie krijgt.

Denk goed na over je keuze, want je huisdier verdient de beste zorg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *